30 juni och 1 juli – teater för vuxna, unga och barn på Tokalynga

Vuxna och barn! I närområdet och långväga ifrån – välkomna till Tokalynga Teaterakademi sön 30 juni och mån 1 juli
And a warm welcome to anyone and everyone who doesn’t understand Swedish. All of our plays have English subtitles. We recently went on a three and a half week long tour to Poland – with subtitles. It was wonderful.
Teater Albatross spelar tre av sina föreställningar! Kom och se pjäser om naturen, om ryska revolutionen och om en fiskeby i Kamerun.
Och för andra gången den här sommaren kör vi vårt mycket uppskattade koncept….
TEATER MED BARNVAKT PÅ PLATS: Efter måndagens spelning av Flickan och havssköldpaddan är alla barn välkomna på workshop i teater tillsammans med Teater Albatross pedagog Sally Celander, samtidigt som alla föräldrar kan passa på att se föreställningen 1917 – När klockorna stannade
Och som alltid hos oss så får man gärna stanna kvar på mat och fika i anslutning till föreställningarna. Vid vackert väder sitter vi ute i trädgården under den stora björken. Vid regn dukar vi upp i vår vackra matsal. Är det dessutom kyligt så tänder vi en brasa i kaminen. Är den en behaglig sommarkväll så gör vi upp en eld och umgås under stjärnorna.
Det finns möjlighet till övernattning.
Adress: Gunnarp 403, 311 51 Ätran, Halland. Närmsta busstation är i Ätran. Där kan vi kan hämta dig/er med vår teaterbil. Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig till Teater Albatross på +46 730 27 76 60. Vi hjälper dig gärna att planera dina resa. Om du kommer med bil eller cykel så har vi en stor parkeringsplats precis vid teatern.
Varmt välkomna!
För Facebook-eventent: klicka här och bjud in alla ni känner!
PROGRAM
SÖN 30 JUNI
18:00 Skogsorgeln (från 7 år i vuxet sällskap)
19:30 Middag – vi umgås över en bit god mat
MÅN 1 JULI
13:00 Flickan och havssköldpaddan (från 4 år)
14:00 Fika med kaffe, saft och kaka
15:00 Pedagogiskt aktivitet/Teater med barnvakt på plats för barn från 4 år och uppåt
15:00 1917 – När klockorna stannade
Skogsorgeln: En poetiskt saga för vuxna om naturen och människans relation till naturen. Magisk scenografi, musik från ett vevpositiv, masker, dockor och fysisk teater till Thomas Tidholms poesi. Från 7 år i vuxet sällskap https://teateralbatross.se/event/skogsorgeln/
Flickan och havssköldpaddan: Teater Albatross älskade familjeföreställning, från 4 år och uppåt https://teateralbatross.se/…/flickan-och-havsskoldpaddan/

1917 – När klockorna stannade: Om ryska revolutionen! och om drömmar om en bättre värld. https://teateralbatross.se/…/1917-nar-klockorna-stannade/
PRIS
  • 100 kr för en föreställning
  • 200 kr för alla föreställningar
  • Fri entré för barn under tolv år
  • 50 kr för middag
  • 50 kr för övernattning sön-mån (frukost ingår)
    Ta med egna lakan eller hyr av oss
Biljetter bokas via teateralbatross@telia.com eller på +46730 27 76 60
Betalning sker på plats via swish eller kontant
PLATS: Tokalynga teaterakademi, Gunnarp 403, 311 51 Ätran, Halland
TOKALYNGA TEATERAKADEMI: är en stor, före detta skolbyggnad ett stenkast bort från ån Ätran. Här har Teater Albatross hållit till sen 1986 och byggnaden rymmer idag teaterscen, repsalar, ateljé, verkstad, konstkorridor, stort kök, allrum och sovrum med över 30 sängplatser. Välkommen till en plats för konst och kreativitet!
TA SIG HIT: Om du kommer långväga ifrån så ligger närmsta tågstation i Falkenberg och Kinnared. Närmsta busstation ligger i Ätran.
Vi kan hämta upp dig/er med bil från Kinnared tågstation eller från Ätran. Får att ta sig från Falkenberg till Ätran: Falkenberg > buss till Ullared > buss till Ätran. Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig till Teater Albatross på +46 730 27 76 60. Vi hjälper dig gärna att planera dina resa.
Om du kommer med bil eller cykel så har vi en stor parkeringsplats precis vid teatern.
TEATER ALBATROSS: är något så ovanligt som en teater på landsbygden, 5 mil från närmaste stad. Vi skapar föreställningar för både vuxna, unga och barn, som vi turnerar med i Sverige och utomlands. Vi har spelat i 24 länder men återvänder alltid till vår bas Tokalynga Teaterakademi. Vi är internationella, regionala och superlokala.