Judisk festival 2015

Den judiska festivalen i september 2015 blev förbluffande bra! Läs utvärderingen av festivalen här: Judiska festivalen 2015

Tinna Björk Ólafsdóttir om festivalen:

Wow wow vilka möten! Under den Gränslösa Judiska Festivalen på Tokalynga möttes vi ibland i köket en blandning av människor för att spela och dansa ihop. Diskbänksglamour kultur. Unga killar från Afghanistan och Palestinska tjejer som kom till Sverige för ett par år sen och ingår i en teatergrupp i Malmö som jag lärde känna på Tokalynga tidigare i år, otroligt fina personer. Musiker från Polen, klarinettist från Italien och Svenska/Internationella judar. Vi turades om att spela/sjunga låtar från våra olika länder, själfull kärlekssång på arabiska, klezmer fröjd och även en isländsk fyllevisa. Men här drar italienskan till en Bella Ciao! 

People from all over the world having a good time at Tokalynga!

Valeria Clarinetta Conte på klarinett
Cristoffer Svärd på dragspel