Oktober 2019 – Crowdfunding!

Some English below…

Tokalynga behöver ekonomisk hjälp! Crowdfunding!

Om en Festival, om en film, se nedan! 

pastedGraphic_1.png

Plötsligt skedde något vi på Tokalynga inte trott var möjligt: Ett crowdfundingprojekt åt oss, Teater Albatross, organiserat av gamla vänner!

Med värme i bröstet märker vi att människor skänker oss pengar!! Se själva projektet här!

https://www.gofundme.com/f/tokalynga?utm_source=messenger&utm_medium=chat&utm_campaign=p_cp%20share-sheet&fbclid=IwAR2K7bmgY1ytBFG1NsONesMlKLmuJ7ZeON1xCNy4HCRu7GC6i9DaIFOEQf8

Det är avloppet som måste bli modernt, tids-anpassat, lagligt.

 

Redan kring 1990 insåg vi, att vårt avlopp gick rakt ut i Ätran! Vi ringde Länstyrelsen… ”Jo, men det gör inget, vattnet renar sig själv, det är mycket vatten i Ätran, gå ner till floden, prova själva, drick vattnet, ingen fara.” Så sa tjänstemannen. Men nu är det nya tider! Tokalynga stängs om vi inte gjort ett godkänt avlopp innan mitten av maj 2020.

Och – vi har inte pengar till detta. Antek Morawski, som med sina föräldrar varit på Tokalynga nästan vart år sedan vi började verksamheten, trots att de är från Wroclaw i Polen, tog initiativ till detta.  Schamanlegendarerna Jonathan Horwitz och Zara Waldebäck var med som bollplank och medhjälpare. Tokalynga bugar.

Förstummade tackar vi på Tokalynga för din eventuella hjälp. Vårt stora arbete framöver är en ny föreställning, om skogens djur och växter som revolterar mot människan. Dessutom ska vi göra en Rysk Teaterfestival och vi hoppas komma ut än mer i världen med 1917- När klockorna stannade, pjäsen om ryska revolutionen.

Kurser kommer att fortsätta, Tokalynga kommer även fortsättningsvis att vara en mötesplats för folk från när och fjärran!

********************************************************

Suddenly friends have started a moneyraising so called crowdfunding project for Teater Albatross and our house Tokalynga! We at Tokalynga are very happy if you help us! Thank you to Antek Morawski and to Jonathan and Zara, that have helped him. More info by this link:

https://www.gofundme.com/f/tokalynga?utm_source=messenger&utm_medium=chat&utm_campaign=p_cp%20share-sheet&fbclid=IwAR2K7bmgY1ytBFG1NsONesMlKLmuJ7ZeON1xCNy4HCRu7GC6i9DaIFOEQf8

.

En underbar festival har genomförts. 

Tokalynga fylldes av människor!

Teater från Kongo, Italien, Grönland och Sverige. Ni skulle varit med. 

 

lördag 19/10 gästades Tokalynga, som ligger fyra och en halv mil från närmaste stad, av 90 människor som såg fyra mycket uppskattade föreställningar. Föreställningar och samtal började kl 13.00 och höll på till närmare kl 21.00.

Publiken var en härlig blandning av lokalbefolkning, folk från Stockholm och Göteborg, och folk från andra länder. Många äldre, många ungdomar. Vi hade 90 sittplatser i tre lokaler. Det var fullt vid var föreställning!