TEATER ALBATROSS NYHETSBREV MARS 2018

TEATER ALBATROSS NYHETSBREV MARS 2018

 TEATER ALBATROSS NEWSLETTER

 ENGLISH INFO BELOW

Teater Albatross har premiär fredag den 13:e april på föreställningen om ryska revolutionen i Smolensk, Ryssland.

 

Teater Albatross behöver en människa som kan hjälpa till som producent eller sekreterare. Vi hoppas någon ser detta!

Teater Albatross behöver djurkranier! Till vårt konstarbete.

 Onsdag 21/3 spelar en av medlemmarna i Bastubaletten på Tokalynga Teaterakademi! Teater Albatross visar delar av föreställningen 1917 – När klockorna stannade. – Gratis!

 

R Sitta fast 2low

Fredag den trettonde är en ödesmättad dag. Extra så om du arbetat med en föreställning mer än ett år och ska ha premiär den dagen. Om det dessutom sker i Ryssland, och din föreställning handlar om ryska revolutionen, blir det extra delikat. Precis så är det! Teamet bakom föreställningen är Åsa Lieberath, Peter Jägbring, Kirill Diomchev, jag Robert och Jesper Berger. Vi reser alla till den trevliga staden Smolensk. Vår granne Peo kör teaterbussen genom Litauen och Lettland. Leve han!

 

Det blir fjärde gången vi kommer på turné till Smolensk! De har en internationell festival vartannat år…

Kontorsarbet2

Nu kommer Teater Albatross att behöva hjälp med producent eller sekreterare. Om du har lätt att skriva och tala i telefon, att göra maillistor och planera allt möjligt, beställa biljetter… Kanske kan du/vill du arbeta med oss? Hör av dig till oss, maila helst

Ledarna 1917low

 

Vi behöver fler djurkranier. Till exempel älg-, rådjur-, get- och fårkranier. Dels för nya skulpturer, dels behöver vi kranier i reserv. De är mycket sköra. När vi repeterat har flera gått sönder. Vi behöver fler. Vi är mycket tacksamma om du kan hjälpa oss. Alla idéer mottages tacksamt.

Onsdag  den 21/3 kl 19.00 spelar Teater Albatross delar av 1917 – När klockorna stannade.

Innan dess spelar riksspelman Daniel Wikslund, känd från Bastubaletten. Han lirar fiol så det står härliga till! Och berättar historier från exotiska Tornedalen! – Gratis! Det kommer att finnas soppa och kaffe.

 

ENGLISH INFO

 

Friday the 13:th of April Teater Albatross has opening night of a new play, 1917 – When the clocks stopped. This happens in Smolensk, Russia, at the Festival Arch, organized by Smolensk Dramatic Theatre!

 

You that live outside Sweden, always welcome to visit Teater Albatross, south of Gothenburg. 

 

If you are in Sweden, now Wednesday 21st at 19.00, we show parts of the play mentioned above at Tokalynga, our base. There is also a fantastic musician performing for us the same evening.